De kracht van verbeelding.

Ellen Selder Berens houtskooltekening

Individuele workshop voor beeldende expressie bij kanker en verlies.

Een symbool is een betekenisdrager. Door verbeelding schakel je de kracht van je geest in. De verbeeldingsoefeningen brengen je in contact met een diepere laag in jezelf, wat ongekende krachten en inspiratie kan brengen. Met gebruik van materialen ga je dat beeld kleur en vorm geven. Wat ontstaat is een uniek beeld, je zal verbaasd zijn van wat er ontstaat vanuit jouw innerlijke symboliek.                          Dat beeld is altijd goed, het is een reflectie van je innerlijk. Je hebt geen ervaring nodig in creativiteit om met je hoofd en je handen te maken wat er leeft in je hart. Dat kan in een tekening, schildering of kleivorm.

Wil jij een stem geven aan je emoties en gevoelens  door middel van beeldende expressie?                                                                                          Ik begeleid je graag hierbij,  samen

Neem bij vragen vrijblijvend contact met me op via het contactformulier op deze site. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Samen bespreken we de mogelijkheden binnen je persoonlijke situatie.

Vriendelijke groet

Ellen Selder Berens                                                                                                                                                                                                           Creatief coach en beeldend begeleider bij kanker en verlies.